Mobile menu

11 Dorpenspel Tricht overhandigt donatie aan 4 verenigingen

Op 23 september jl. heeft 11 Dorpenspel Tricht tijdens ‘Zien Proeven Beleven, wat TRICHT te geven heeft’ op Burendag aan vier verenigingen een donatie overhandigd. Dit hadden zij beloofd tijdens de eerste bijeenkomst met de inwoners van Tricht. Vanwege het succes van het 11 Dorpenspel is er met een positief resultaat afgesloten. Dit was niet mogelijke geweest zonder onze sponsoren en bezoekers, waarvoor dank allemaal!
Het bestuur heeft voor 4 verenigingen gekozen. Net zoals tijdens het evenement hebben zij rekening gehouden met jong(eren), oud en een stukje traditie. De donaties zijn overhandigd aan Speeltuinvereniging ’t Spinnenweb, Organisatie Halloween Tricht-Buurmalsen, de Reiskas Bejaarden en aan de Oranjevereniging voor de reparatie van de draaimolen.
Het bestuur heeft de eerste vergadering er alweer op zitten. Na de winst van Team Tricht gaan we het gewoon nog een keertje doen! Noteer alvast in de agenda voor volgend jaar: 11 Dorpenspel Tricht 2018 van 28 juni t/m 1 juli 2018. Wij zijn heel blij dat wij weer gebruik mogen maken van de accommodatie van vv Tricht en houden u op de hoogte via de Dorpskrant, Facebook of onze website www.elfdorpenspel.info